Danmark Rundt

Hvad er der sket rundt omkring i Danmark indenfor de seneste dage? Det kan du se i det regionale nyhedsmagasin Danmark Rundt, der hver dag tager dig med på en 30 minutters Danmarksrejse.
Nina Hougaard og Thera Hoeijmans er værter i programmerne, der tager dig rundt i hele landet og serverer de bedste regionale historier.
Programmet, der produceres af TV 2 Østjylland, har plads til den sjove, anderledes, tankevækkende og lærerige historie og sætter fokus på alle de spændende mennesker, der hver især har en helt særlig historie at fortælle.
Vi sender Danmark Rundt flere gange dagligt alle ugens dage på vores egen kanal Lorry+. Tjek vores programoversigt på tv2.lorry.dk og se præcist hvornår.

I Danmark Rundt i dag: En 62-årig kvinde måtte vente 45 min. på en ambulance. Østjyderne køber økologiske dagligvarer som aldrig før. Og så skal vi med til Åbne Jyske Mesterskaber i Ombold.

Danmark Rundt - 8. september

62-årige Janne Dalberg måtte ligge blødende på sin trappesten i Helsingør i 45 minutter, inden ambulancen nåede frem. Der købes økologiske dagligvarer som aldrig før, og det mærkede producenterne, da de holdt åbent hus. I Rio blev der kæmpet om OL-pokalerne, men nu går turen til Ribe, når vi skal med til Åbne Jyske Mesterskaber i Ombold for socialt udsatte grupper.
8/9/2016