Danmark Rundt

Hvad er der sket rundt omkring i Danmark indenfor de seneste dage? Det kan du se i det regionale nyhedsmagasin Danmark Rundt, der hver dag tager dig med på en 30 minutters Danmarksrejse.
Nina Hougaard og Thera Hoeijmans er værter i programmerne, der tager dig rundt i hele landet og serverer de bedste regionale historier.
Programmet, der produceres af TV 2 Østjylland, har plads til den sjove, anderledes, tankevækkende og lærerige historie og sætter fokus på alle de spændende mennesker, der hver især har en helt særlig historie at fortælle.
Vi sender Danmark Rundt flere gange dagligt alle ugens dage på vores egen kanal Lorry+. Tjek vores programoversigt på tv2.lorry.dk og se præcist hvornår.

Danmark Rundt - 8. november

Inge Precht har arbejdet som frivillig instruktør i det lokale fitnesscenter. Men selvom arbejdet var ulønnet, blev hun trukket i sin efterløn. Det er ikke tosset at være ansat i Jydsk Emblem Fabrik i Malling. De fejrer nemlig deres 130 års jubilæum med en tur til Thailand for alle medarbejderne. Og så står en af Fyns mest berømte bygninger igen overfor overlevelse eller nedrivning.
8/11/2016