Danmark Rundt

Hvad er der sket rundt omkring i Danmark indenfor de seneste dage? Det kan du se i det regionale nyhedsmagasin Danmark Rundt, der hver dag tager dig med på en 30 minutters Danmarksrejse.
Nina Hougaard og Thera Hoeijmans er værter i programmerne, der tager dig rundt i hele landet og serverer de bedste regionale historier.
Programmet, der produceres af TV 2 Østjylland, har plads til den sjove, anderledes, tankevækkende og lærerige historie og sætter fokus på alle de spændende mennesker, der hver især har en helt særlig historie at fortælle.
Vi sender Danmark Rundt flere gange dagligt alle ugens dage på vores egen kanal Lorry+. Tjek vores programoversigt på tv2.lorry.dk og se præcist hvornår.

I Danmark Rundt skal vi blandt andet til Nordjylland, der har fået fint besøg af dyreverdenens velkendte dæmning-bygger. Den har de ikke set nord for Limfjorden i 1000 år. Vi skal også møde en kvinde fra Fur, der har udviklet en hudplejeserie af jysk muld, som kan blive et eksporteventyr. Og så skal det handle om juletræsplantagen, der lider under det lune November-vejr.

Danmark Rundt

23/11/2015