Danmark Rundt

Hvad er der sket rundt omkring i Danmark indenfor de seneste dage? Det kan du se i det regionale nyhedsmagasin Danmark Rundt, der hver dag tager dig med på en 30 minutters Danmarksrejse.
Nina Hougaard og Thera Hoeijmans er værter i programmerne, der tager dig rundt i hele landet og serverer de bedste regionale historier.
Programmet, der produceres af TV 2 Østjylland, har plads til den sjove, anderledes, tankevækkende og lærerige historie og sætter fokus på alle de spændende mennesker, der hver især har en helt særlig historie at fortælle.
Vi sender Danmark Rundt flere gange dagligt alle ugens dage på vores egen kanal Lorry+. Tjek vores programoversigt på tv2.lorry.dk og se præcist hvornår.

I weekendudgaven af Danmark Rundt skal det blandt andet handle om, at den første sne har fyldt rigtig meget i starten af ugen både i medierne og ude i virkeligheden - for der var meget af den, og den kom pludseligt. Og så skal vi også møde en hummerfisker, der trak en 500 kilo tung haj op af vandet nord for Gilleleje. Den slags fangst ses sjældent i de danske farvande, og derfor er den nu havnet på museum. Og så curler vi med Kronprins Frederik til EM i curling i Esbjerg.

Danmark Rundt

28/11/2015