Danmark Rundt

Hvad er der sket rundt omkring i Danmark indenfor de seneste dage? Det kan du se i det regionale nyhedsmagasin Danmark Rundt, der hver dag tager dig med på en 30 minutters Danmarksrejse.
Nina Hougaard og Thera Hoeijmans er værter i programmerne, der tager dig rundt i hele landet og serverer de bedste regionale historier.
Programmet, der produceres af TV 2 Østjylland, har plads til den sjove, anderledes, tankevækkende og lærerige historie og sætter fokus på alle de spændende mennesker, der hver især har en helt særlig historie at fortælle.
Vi sender Danmark Rundt flere gange dagligt alle ugens dage på vores egen kanal Lorry+. Tjek vores programoversigt på tv2.lorry.dk og se præcist hvornår.

I Danmark Rundt skal vi blandt andet møde en familie i Pandrup, der blev en del af en tragisk familietragedie i USA, da en besked bogstaveligt talt dalede ned fra himlen og landede i familiens baghave. Det skal også handle om borgmesterportrætter i Københavns Kommune, der er en gammel tradition, men en dyr en af slagsen. Og så skal det handle om liv i rummet, for nu kan alle, der har lyst, sende en besked ud i rummet, når rumforskere ved Aarhus Universitet undersøger sagen.

Danmark Rundt

29/10/2015