Danmark Rundt

Hvad er der sket rundt omkring i Danmark indenfor de seneste dage? Det kan du se i det regionale nyhedsmagasin Danmark Rundt, der hver dag tager dig med på en 30 minutters Danmarksrejse.
Nina Hougaard og Thera Hoeijmans er værter i programmerne, der tager dig rundt i hele landet og serverer de bedste regionale historier.
Programmet, der produceres af TV 2 Østjylland, har plads til den sjove, anderledes, tankevækkende og lærerige historie og sætter fokus på alle de spændende mennesker, der hver især har en helt særlig historie at fortælle.
Vi sender Danmark Rundt flere gange dagligt alle ugens dage på vores egen kanal Lorry+. Tjek vores programoversigt på tv2.lorry.dk og se præcist hvornår.

I weekendudgaven af Danmark Rundt: Borgerne i Bælum har fået en ny butik, som de selv har betalt for. Ældre i hovedstadsområdet har fået et særligt udendørs træningscenter. Og så skal du møde en helt særlig japansk AGF-fan.

Danmark Rundt 7. maj

I weekendudgaven af Danmark Rundt skal det handle om, at borgerne i Bælum har fået en ny butik, som borgerne selv har betalt for. Ældre i hovedstadsområdet har fået sig et ganske særligt udendørs træningscenter. Og så skal du møde en helt særlig AGF-fan. Han var nemlig rejst hele vejen fra Tokyo til Aarhus for at se sit yndlingshold i aktion.
7/5/2016