Serie
Danmark Rundt

Danmark Rundt - 7. december

Vi skal med, når en flok unge balletdansere giver borgere i Billund en helt speciel oplevelse. Vi skal også se nærmere på et idrætsprojekt, der hjælper soldater, der vender hjem fra krig med ar på sjælen og store problemer med at fungere. Og så skal vi med i en af de mandegrupper, der er til stor hjælp, når mænd skal have tungen på gled om deres fysiske tilstand. For på det punkt er der stor forskel på kønnene.
7/12/2016

Hvad er der sket rundt omkring i Danmark indenfor de seneste dage? Det kan du se i det regionale nyhedsmagasin Danmark Rundt, der hver dag tager dig med på en 30 minutters Danmarksrejse.
Nina Hougaard og Thera Hoeijmans er værter i programmerne, der tager dig rundt i hele landet og serverer de bedste regionale historier.
Programmet, der produceres af TV 2 Østjylland, har plads til den sjove, anderledes, tankevækkende og lærerige historie og sætter fokus på alle de spændende mennesker, der hver især har en helt særlig historie at fortælle.
Vi sender Danmark Rundt flere gange dagligt alle ugens dage på vores egen kanal Lorry+. Tjek vores programoversigt på tv2.lorry.dk og se præcist hvornår.