Serie Danmark Rundt

29:09

Dette afsnit

Danmark Rundt

I september måned er 16 odenseanske skolelever på læse camp i Otterup. Her får de, der ønsker at styrke deres evner, en måneds intensiv læse- og skrivetræning. Børn skal lære om kunst og det man fx gøre med hele kroppen - på et skib.. Børnenes kunstskib M/S Bibiana anløbet forleden Odense Havn og åbnede landgangsbroen for børn i alle aldre.

27/09/2015

Hvad er der sket rundt omkring i Danmark indenfor de seneste dage? Det kan du se i det regionale nyhedsmagasin Danmark Rundt, der hver dag tager dig med på en 30 minutters Danmarksrejse.

Nina Hougaard og Thera Hoeijmans er værter i programmerne, der tager dig rundt i hele landet og serverer de bedste regionale historier.

Programmet, der produceres af TV 2 Østjylland, har plads til den sjove, anderledes, tankevækkende og lærerige historie og sætter fokus på alle de spændende mennesker, der hver især har en helt særlig historie at fortælle.

Vi sender Danmark Rundt flere gange dagligt alle ugens dage på vores egen kanal Lorry+. Tjek vores programoversigt på tv2.lorry.dk og se præcist hvornår.

Afsnit

Sider

Alle serier A-Å