Danmark Rundt

Hvad er der sket rundt omkring i Danmark indenfor de seneste dage? Det kan du se i det regionale nyhedsmagasin Danmark Rundt, der hver dag tager dig med på en 30 minutters Danmarksrejse.
Nina Hougaard og Thera Hoeijmans er værter i programmerne, der tager dig rundt i hele landet og serverer de bedste regionale historier.
Programmet, der produceres af TV 2 Østjylland, har plads til den sjove, anderledes, tankevækkende og lærerige historie og sætter fokus på alle de spændende mennesker, der hver især har en helt særlig historie at fortælle.
Vi sender Danmark Rundt flere gange dagligt alle ugens dage på vores egen kanal Lorry+. Tjek vores programoversigt på tv2.lorry.dk og se præcist hvornår.

I Danmark Rundt skal det blandt andet handle om, at gode råd og gode opmuntringer på en tablet giver KOL-patienter lyst til at dyrke ekstra motion. Flere og flere søger julehjælp, lyder det fra organisationer i hele landet, og julehjælpen er en håndsrækning, der kan have en enorm betydning i hjem, hvor midlerne er små. Og så er årets julesang nu fundet blandt femhundrede forskellige bud, og bag sangen står to herrer fra Ringkøbing.

Danmark Rundt

18/11/2015