Serie
Danmark Rundt

Danmark Rundt - 6. oktober

Efter gentagne indbrud har en familie i Sengeløse taget konsekvensen. Nu filmer de, hvem der kommer på besøg. Politibilerne i Midt- og Vestjylland er nu blevet udstyret med nummerpladescannere - og det er en fordel. Og så besøger vi Jernalderlandsbyen i Næsby, der mister den kommunale støtte. Nu må frivillige hænder og en gentænkning af stedet holde det i live.
6/10/2016

Hvad er der sket rundt omkring i Danmark indenfor de seneste dage? Det kan du se i det regionale nyhedsmagasin Danmark Rundt, der hver dag tager dig med på en 30 minutters Danmarksrejse.
Nina Hougaard og Thera Hoeijmans er værter i programmerne, der tager dig rundt i hele landet og serverer de bedste regionale historier.
Programmet, der produceres af TV 2 Østjylland, har plads til den sjove, anderledes, tankevækkende og lærerige historie og sætter fokus på alle de spændende mennesker, der hver især har en helt særlig historie at fortælle.
Vi sender Danmark Rundt flere gange dagligt alle ugens dage på vores egen kanal Lorry+. Tjek vores programoversigt på tv2.lorry.dk og se præcist hvornår.