Danmark Rundt

Hvad er der sket rundt omkring i Danmark indenfor de seneste dage? Det kan du se i det regionale nyhedsmagasin Danmark Rundt, der hver dag tager dig med på en 30 minutters Danmarksrejse.
Nina Hougaard og Thera Hoeijmans er værter i programmerne, der tager dig rundt i hele landet og serverer de bedste regionale historier.
Programmet, der produceres af TV 2 Østjylland, har plads til den sjove, anderledes, tankevækkende og lærerige historie og sætter fokus på alle de spændende mennesker, der hver især har en helt særlig historie at fortælle.
Vi sender Danmark Rundt flere gange dagligt alle ugens dage på vores egen kanal Lorry+. Tjek vores programoversigt på tv2.lorry.dk og se præcist hvornår.

I dag i Danmark Rundt: Landsbyen Tvis inviterede til åben by for at lokke nye borgere til landsbyen. Peter Netuka er Leicester fan, og vi tager med til en afgørende kamp. Og så får vi svaret på, hvorfor vi mennesker egentlig lytter til musik.

Danmark Rundt 6. maj

I Danmark Rundt skal vi en tur til landsbyen Tvis, der inviterede til åben by for at lokke nye borgere til landsbyen, da den nye motorvej nærmer sig. Vi skal også møde Peter Netuka, der ikke bare er fodboldfan, men Leicester fan. Vi tager med til en afgørende kamp. Og så får vi svaret på, hvorfor vi mennesker egentlig lytter til musik.
6/5/2016