Danmark Rundt

Hvad er der sket rundt omkring i Danmark indenfor de seneste dage? Det kan du se i det regionale nyhedsmagasin Danmark Rundt, der hver dag tager dig med på en 30 minutters Danmarksrejse.
Nina Hougaard og Thera Hoeijmans er værter i programmerne, der tager dig rundt i hele landet og serverer de bedste regionale historier.
Programmet, der produceres af TV 2 Østjylland, har plads til den sjove, anderledes, tankevækkende og lærerige historie og sætter fokus på alle de spændende mennesker, der hver især har en helt særlig historie at fortælle.
Vi sender Danmark Rundt flere gange dagligt alle ugens dage på vores egen kanal Lorry+. Tjek vores programoversigt på tv2.lorry.dk og se præcist hvornår.

Danmark Rundt - 6. august

Efter en ukendt gerningsmand hældte syre i et ægtepars smukke have, har mange tilbudt at hjælpe med at genoprette haven. Studietiden starter for alle de nye lige om lidt, og Nord var med, da tre ansøgere fik det skæbnesvangre svar. Og så er der glædeligt gensyn med den 100-årige Karl, som bogstaveligt talt kastede sig ud i noget helt vildt.
6/8/2016