Danmark Rundt

Hvad er der sket rundt omkring i Danmark indenfor de seneste dage? Det kan du se i det regionale nyhedsmagasin Danmark Rundt, der hver dag tager dig med på en 30 minutters Danmarksrejse.
Nina Hougaard og Thera Hoeijmans er værter i programmerne, der tager dig rundt i hele landet og serverer de bedste regionale historier.
Programmet, der produceres af TV 2 Østjylland, har plads til den sjove, anderledes, tankevækkende og lærerige historie og sætter fokus på alle de spændende mennesker, der hver især har en helt særlig historie at fortælle.
Vi sender Danmark Rundt flere gange dagligt alle ugens dage på vores egen kanal Lorry+. Tjek vores programoversigt på tv2.lorry.dk og se præcist hvornår.

I Danmark Rundt skal vi blandt andet møde 89-årige Anna Madsen, som var udsat for en traumatisk oplevelse, da hun var ude at lufte sin hund. Hun og hendes hund blev nemlig angrebet af to rottweilere og blev bidt. Vi skal også møde en mand, der troede, at han skulle lave en byttehandel på sin bil, men det endte helt galt. Og så skal vi på et særlig museumsbesøg på Middelfart Museum, der har opstillet en hel by af peberkager i anledningen af julen.

Danmark Rundt

9/12/2015