Danmark Rundt

Hvad er der sket rundt omkring i Danmark indenfor de seneste dage? Det kan du se i det regionale nyhedsmagasin Danmark Rundt, der hver dag tager dig med på en 30 minutters Danmarksrejse.
Nina Hougaard og Thera Hoeijmans er værter i programmerne, der tager dig rundt i hele landet og serverer de bedste regionale historier.
Programmet, der produceres af TV 2 Østjylland, har plads til den sjove, anderledes, tankevækkende og lærerige historie og sætter fokus på alle de spændende mennesker, der hver især har en helt særlig historie at fortælle.
Vi sender Danmark Rundt flere gange dagligt alle ugens dage på vores egen kanal Lorry+. Tjek vores programoversigt på tv2.lorry.dk og se præcist hvornår.

I Danmark Rundt skal det handle om socialøkonomiske virksomheder i Nordjylland. Her tager de hånd om de unge, der ellers kan have svært ved at finde en plads i samfundet. Vi skal også møde et lille familiedrevet møbelfirma, der har rettighederne til Wegners designstole, men de oplever, at de klassiske designmøbler bliver kopieret i stor stil. Og så vil Djurs Sommerland udvide, så der kan være mulighed for at overnatte i flere dage.

Danmark Rundt

19/10/2015