Serie
Danmark Rundt

Danmark Rundt - 5. september

Bådejere i Gudhjem er vrede - de har nemlig fået en ekstraregning for kommunens nye fortøjninger. Flere festivaler og arrangører er rykket ind på Erhvervsakademiet i Odense for at være med til at uddanne de studerende. Og så skal vi møde en dreng, der er blevet mere glad efter at have deltaget i kommunens slankeprojekt.
5/9/2016

Hvad er der sket rundt omkring i Danmark indenfor de seneste dage? Det kan du se i det regionale nyhedsmagasin Danmark Rundt, der hver dag tager dig med på en 30 minutters Danmarksrejse.
Nina Hougaard og Thera Hoeijmans er værter i programmerne, der tager dig rundt i hele landet og serverer de bedste regionale historier.
Programmet, der produceres af TV 2 Østjylland, har plads til den sjove, anderledes, tankevækkende og lærerige historie og sætter fokus på alle de spændende mennesker, der hver især har en helt særlig historie at fortælle.
Vi sender Danmark Rundt flere gange dagligt alle ugens dage på vores egen kanal Lorry+. Tjek vores programoversigt på tv2.lorry.dk og se præcist hvornår.