Danmark Rundt

Hvad er der sket rundt omkring i Danmark indenfor de seneste dage? Det kan du se i det regionale nyhedsmagasin Danmark Rundt, der hver dag tager dig med på en 30 minutters Danmarksrejse.
Nina Hougaard og Thera Hoeijmans er værter i programmerne, der tager dig rundt i hele landet og serverer de bedste regionale historier.
Programmet, der produceres af TV 2 Østjylland, har plads til den sjove, anderledes, tankevækkende og lærerige historie og sætter fokus på alle de spændende mennesker, der hver især har en helt særlig historie at fortælle.
Vi sender Danmark Rundt flere gange dagligt alle ugens dage på vores egen kanal Lorry+. Tjek vores programoversigt på tv2.lorry.dk og se præcist hvornår.

Danmark Rundt i dag: Gymnasieelever vil renovere Københavns Hovedbibliotek. En amatørarkæolog har fundet en sølvskat på Bornholm. Og så vil Karolines Køkken lære os at undgå madspild.

Danmark Rundt - 5. oktober

Vi skal blandt andet følge en gruppe gymnasielevers forslag til renovering af Københavns Hovedbibliotek. Vi skal også møde en amatørarkæolog, der i den grad har været på succesfuld skattejagt. Og så skal vi en tur med i Karolines Køkken, der nu vil lære os allesammen at undgå madspild.
5/10/2016