Serie
Danmark Rundt

Danmark Rundt - 5. november

Et nyt kafferisteri og tilhørende café er åbnet på et ikke helt oplagt sted og af kræfter uden den store kaffeerfaring. Men det gør ingenting, når man byder indenfor til en historie eller to om den sorte drik. I Østjylland er de på jagt efter ejeren af en lottokupon med 17 millioner kroner i præmie. Og så skal vi på besøg hos 89-årige Ella Larsen, som egentlig bare havde lyst til en omgang sveskegrød. Men hun fik noget af en overraskelse, da hun åbnede pakken.
5/11/2016

Hvad er der sket rundt omkring i Danmark indenfor de seneste dage? Det kan du se i det regionale nyhedsmagasin Danmark Rundt, der hver dag tager dig med på en 30 minutters Danmarksrejse.
Nina Hougaard og Thera Hoeijmans er værter i programmerne, der tager dig rundt i hele landet og serverer de bedste regionale historier.
Programmet, der produceres af TV 2 Østjylland, har plads til den sjove, anderledes, tankevækkende og lærerige historie og sætter fokus på alle de spændende mennesker, der hver især har en helt særlig historie at fortælle.
Vi sender Danmark Rundt flere gange dagligt alle ugens dage på vores egen kanal Lorry+. Tjek vores programoversigt på tv2.lorry.dk og se præcist hvornår.