Danmark Rundt

Hvad er der sket rundt omkring i Danmark indenfor de seneste dage? Det kan du se i det regionale nyhedsmagasin Danmark Rundt, der hver dag tager dig med på en 30 minutters Danmarksrejse.
Nina Hougaard og Thera Hoeijmans er værter i programmerne, der tager dig rundt i hele landet og serverer de bedste regionale historier.
Programmet, der produceres af TV 2 Østjylland, har plads til den sjove, anderledes, tankevækkende og lærerige historie og sætter fokus på alle de spændende mennesker, der hver især har en helt særlig historie at fortælle.
Vi sender Danmark Rundt flere gange dagligt alle ugens dage på vores egen kanal Lorry+. Tjek vores programoversigt på tv2.lorry.dk og se præcist hvornår.

Danmark Rundt - 5. december

Vi skal blandt andet se nærmere på Nationalmuseets nedpakning af et vikingeskib, der skal på tur over Atlanten for at blive udstillet. Vi skal også møde en mand, der vil hjælpe andre der, som han selv, nyligt er blevet blinde og derfor står foran en helt ny tilværelse med store udfordringer. Og så skal vi se nærmere på et meget mystisk naturfænomen, der både ligner og hedder nisseskæg.
5/12/2016