Danmark Rundt

Hvad er der sket rundt omkring i Danmark indenfor de seneste dage? Det kan du se i det regionale nyhedsmagasin Danmark Rundt, der hver dag tager dig med på en 30 minutters Danmarksrejse.
Nina Hougaard og Thera Hoeijmans er værter i programmerne, der tager dig rundt i hele landet og serverer de bedste regionale historier.
Programmet, der produceres af TV 2 Østjylland, har plads til den sjove, anderledes, tankevækkende og lærerige historie og sætter fokus på alle de spændende mennesker, der hver især har en helt særlig historie at fortælle.
Vi sender Danmark Rundt flere gange dagligt alle ugens dage på vores egen kanal Lorry+. Tjek vores programoversigt på tv2.lorry.dk og se præcist hvornår.

I næste udgave af Danmark Rundt kan vi blandt andet løfte sløret for, hvilket nyt land, der ser dagens lys, når Legoland åbner dørene til næste sæson. Vi skal også besøge en international cirkusprinsesse, der har slået sig ned i Nordjylland og så får I opskriften på, hvordan man skaber en kæmpe erhvervssucces. På gensyn!

Danmark Rundt

25/9/2015