Danmark Rundt

Hvad er der sket rundt omkring i Danmark indenfor de seneste dage? Det kan du se i det regionale nyhedsmagasin Danmark Rundt, der hver dag tager dig med på en 30 minutters Danmarksrejse.
Nina Hougaard og Thera Hoeijmans er værter i programmerne, der tager dig rundt i hele landet og serverer de bedste regionale historier.
Programmet, der produceres af TV 2 Østjylland, har plads til den sjove, anderledes, tankevækkende og lærerige historie og sætter fokus på alle de spændende mennesker, der hver især har en helt særlig historie at fortælle.
Vi sender Danmark Rundt flere gange dagligt alle ugens dage på vores egen kanal Lorry+. Tjek vores programoversigt på tv2.lorry.dk og se præcist hvornår.

Danmark Rundt

En 14 årig pige fra Skanderborg har ved at hjælpe hjemløse hunde i Spanien fået en sidegevinst: Hun er kommet ud af sin ensomhed. Noget som hun mener andre kan lære af. Åbent landbrug er normalt børnefamiliernes mulighed for at komme på gårdbesøg og lære nyt om dyr og landbrugsvarer. Men ved Økologisk Høstmarked på Lille Østergaard gjaldt det også mødet mellem kunden og leverandøren, da flere prominente kokke besøgte det økologiske landbrug. I starten af august var Aalborg vært for det såkaldte Tall Ships Race, hvor sejlskibe fra hele verden gæstede byen. I tre afsnit følger vi en gruppe af de unge trainess. En rejse som byder på søsyge, hårdt arbejde og nye venskaber
12/9/2015