Serie
Danmark Rundt

Danmark Rundt - 4. november

Den dansksvenske organisation Greater Copenhagen frygter for Øresundsregionens fremtid som et område i vækst. De fleste skriver jobansøgninger og pynter på cv'et, når de skal søge arbejde, men en kvinde fra Gjern fik job på en temmelig utraditionel måde. I 100 år har Køges bykerne været afskåret fra havnen pga. jernbanen, men forleden åbnede Køges nye vejtunnel.
4/11/2016

Hvad er der sket rundt omkring i Danmark indenfor de seneste dage? Det kan du se i det regionale nyhedsmagasin Danmark Rundt, der hver dag tager dig med på en 30 minutters Danmarksrejse.
Nina Hougaard og Thera Hoeijmans er værter i programmerne, der tager dig rundt i hele landet og serverer de bedste regionale historier.
Programmet, der produceres af TV 2 Østjylland, har plads til den sjove, anderledes, tankevækkende og lærerige historie og sætter fokus på alle de spændende mennesker, der hver især har en helt særlig historie at fortælle.
Vi sender Danmark Rundt flere gange dagligt alle ugens dage på vores egen kanal Lorry+. Tjek vores programoversigt på tv2.lorry.dk og se præcist hvornår.