Danmark Rundt

Hvad er der sket rundt omkring i Danmark indenfor de seneste dage? Det kan du se i det regionale nyhedsmagasin Danmark Rundt, der hver dag tager dig med på en 30 minutters Danmarksrejse.
Nina Hougaard og Thera Hoeijmans er værter i programmerne, der tager dig rundt i hele landet og serverer de bedste regionale historier.
Programmet, der produceres af TV 2 Østjylland, har plads til den sjove, anderledes, tankevækkende og lærerige historie og sætter fokus på alle de spændende mennesker, der hver især har en helt særlig historie at fortælle.
Vi sender Danmark Rundt flere gange dagligt alle ugens dage på vores egen kanal Lorry+. Tjek vores programoversigt på tv2.lorry.dk og se præcist hvornår.

Danmark Rundt - 4. august

Der er rotter på Rigshospitalet, som er resistente overfor et særligt antibiotika, og det kan få alvorlige konsekvenser for mennesker. I Kvickly i Vordingborg gør 17-årige Adnan Ahmad fra Syrien et stort indtryk på sine kolleger og kunderne. Og så skal vi møde entertaineren Jacob Hougaard, der har været med på Grøn Koncert siden 1987.
4/8/2016