Danmark Rundt

Hvad er der sket rundt omkring i Danmark indenfor de seneste dage? Det kan du se i det regionale nyhedsmagasin Danmark Rundt, der hver dag tager dig med på en 30 minutters Danmarksrejse.
Nina Hougaard og Thera Hoeijmans er værter i programmerne, der tager dig rundt i hele landet og serverer de bedste regionale historier.
Programmet, der produceres af TV 2 Østjylland, har plads til den sjove, anderledes, tankevækkende og lærerige historie og sætter fokus på alle de spændende mennesker, der hver især har en helt særlig historie at fortælle.
Vi sender Danmark Rundt flere gange dagligt alle ugens dage på vores egen kanal Lorry+. Tjek vores programoversigt på tv2.lorry.dk og se præcist hvornår.

I weekendudgaven af Danmark Rundt skal det blandt andet handle om en særlig type vej, hvor man kører på midten af vejen, indtil man møder en modkørende. De nye veje har skabt forvirring i store dele af landet, men på Bornholm har de helt styr på reglerne. Vi skal også møde 57-årige Anders Ladefoged fra Mors, der tænkte ud af boksen efter at have gået arbejdsløs i en periode, og nu står han med sin egen pølsevogn. Og så har en særlig nordjyde haft 18 års fødselsdag - nemlig Jesper Sørensen fra Poulstrup, der har den sjældne sygdom progeria, der betyder, at hans krop ældes meget hurtigt.

Danmark Rundt

7/11/2015