Danmark Rundt

Hvad er der sket rundt omkring i Danmark indenfor de seneste dage? Det kan du se i det regionale nyhedsmagasin Danmark Rundt, der hver dag tager dig med på en 30 minutters Danmarksrejse.
Nina Hougaard og Thera Hoeijmans er værter i programmerne, der tager dig rundt i hele landet og serverer de bedste regionale historier.
Programmet, der produceres af TV 2 Østjylland, har plads til den sjove, anderledes, tankevækkende og lærerige historie og sætter fokus på alle de spændende mennesker, der hver især har en helt særlig historie at fortælle.
Vi sender Danmark Rundt flere gange dagligt alle ugens dage på vores egen kanal Lorry+. Tjek vores programoversigt på tv2.lorry.dk og se præcist hvornår.

Danmark Rundt 31. maj

I Danmark Rundt er vi med, når det første spadestik til et imponerende byggeri på Aarhus Havn bliver taget. Vi skal også møde et søskendepar, som udover at konkurrere om pladser til OL også konkurrerer med hinanden. Og så skal vi i supermarkedet og se nærmere på spisevaner i Hovedstaden. På vestegnen er man eksempelvis glad for cola.
31/5/2016