Danmark Rundt

Hvad er der sket rundt omkring i Danmark indenfor de seneste dage? Det kan du se i det regionale nyhedsmagasin Danmark Rundt, der hver dag tager dig med på en 30 minutters Danmarksrejse.
Nina Hougaard og Thera Hoeijmans er værter i programmerne, der tager dig rundt i hele landet og serverer de bedste regionale historier.
Programmet, der produceres af TV 2 Østjylland, har plads til den sjove, anderledes, tankevækkende og lærerige historie og sætter fokus på alle de spændende mennesker, der hver især har en helt særlig historie at fortælle.
Vi sender Danmark Rundt flere gange dagligt alle ugens dage på vores egen kanal Lorry+. Tjek vores programoversigt på tv2.lorry.dk og se præcist hvornår.

Danmark Rundt - 31. december

4-årige Axel har taget Danmark med storm i 2016 og charmet danskerne med sine fodbold-moves. Det var også i år, at Danmark måtte tage afsked med politibetjenten Jesper Jul og støttede op med fakkeltog. Og så er ensomhed ikke sjældent blandt ældre, men det skulle ikke vare længe for en mand fra Aarhus - for så tog barnebarnet Isabella affære.
31/12/2016