Danmark Rundt

Hvad er der sket rundt omkring i Danmark indenfor de seneste dage? Det kan du se i det regionale nyhedsmagasin Danmark Rundt, der hver dag tager dig med på en 30 minutters Danmarksrejse.
Nina Hougaard og Thera Hoeijmans er værter i programmerne, der tager dig rundt i hele landet og serverer de bedste regionale historier.
Programmet, der produceres af TV 2 Østjylland, har plads til den sjove, anderledes, tankevækkende og lærerige historie og sætter fokus på alle de spændende mennesker, der hver især har en helt særlig historie at fortælle.
Vi sender Danmark Rundt flere gange dagligt alle ugens dage på vores egen kanal Lorry+. Tjek vores programoversigt på tv2.lorry.dk og se præcist hvornår.

Danmark Rundt - 31. august

Forleden besluttede Region Syddanmark at åbne mere for medicinsk cannabis. Det glæder Dorte Gravgaard, der har schlerose og selv tidligere har brugt cannabis for at lindre sine smerter. Forberedelserne er i fuld gang til at tage imod, når Dronning Margrethe kommer på besøg i Odsherred. Og så lagde et usædvanligt skib forleden til kaj i Struer. Se med, når vi går ombord i Noahs Ark.
31/8/2016