Danmark Rundt

Hvad er der sket rundt omkring i Danmark indenfor de seneste dage? Det kan du se i det regionale nyhedsmagasin Danmark Rundt, der hver dag tager dig med på en 30 minutters Danmarksrejse.
Nina Hougaard og Thera Hoeijmans er værter i programmerne, der tager dig rundt i hele landet og serverer de bedste regionale historier.
Programmet, der produceres af TV 2 Østjylland, har plads til den sjove, anderledes, tankevækkende og lærerige historie og sætter fokus på alle de spændende mennesker, der hver især har en helt særlig historie at fortælle.
Vi sender Danmark Rundt flere gange dagligt alle ugens dage på vores egen kanal Lorry+. Tjek vores programoversigt på tv2.lorry.dk og se præcist hvornår.

Danmark Rundt i dag: 9-årige Alexander fik en dusør af politidirektøren i København. En gammel borgruin på Bornholm er igen kommet til syne. Og så bruger en møbelpolstrer fra Lemvig stadig checks.

Danmark Rundt - 30. november

I dag skal vi blandt andet møde en ung mand, der med årvågenhed forhindrede en potentielt meget farlig situation. Vi skal også en tur til Bornholm, hvor et stort areal er ryddet for at gøre plads til en masse sten. Og så skal vi møde en møbelpolstrer, der aldrig rigtig har bevæget sig ind i den digitale tidsalder.
30/11/2016