Danmark Rundt

Hvad er der sket rundt omkring i Danmark indenfor de seneste dage? Det kan du se i det regionale nyhedsmagasin Danmark Rundt, der hver dag tager dig med på en 30 minutters Danmarksrejse.
Nina Hougaard og Thera Hoeijmans er værter i programmerne, der tager dig rundt i hele landet og serverer de bedste regionale historier.
Programmet, der produceres af TV 2 Østjylland, har plads til den sjove, anderledes, tankevækkende og lærerige historie og sætter fokus på alle de spændende mennesker, der hver især har en helt særlig historie at fortælle.
Vi sender Danmark Rundt flere gange dagligt alle ugens dage på vores egen kanal Lorry+. Tjek vores programoversigt på tv2.lorry.dk og se præcist hvornår.

Danmark Rundt 30. maj

I Danmark Rundt skal det blandt andet handle om, at en ny undersøgelse viser, at landmænd dropper eleverne, for de er nemlig for dårlige. I Midtjylland tror de på Danish Design, og nu har en ny, moderne systue slået dørene op i Ikast. Og så oplever Kulturskolen i Skanderborg stor interesse fra flygtninge. Her har de nemlig fået en ny musiklærer, der selv er flygtning.
30/5/2016