Serie
Danmark Rundt

Danmark Rundt - 30. december

Hver tredje dansker køber dagligvarer på nettet. Et af de seneste tiltag er populæer - en app, der gør det muligt folk kan købe ind for andre. Cykelløbet Post Nord Danmark Rundt går i 2017 gennem tre fynske byer til stor glæde for fynske cykelentusiater - og fynske borgmestre. Og så skal vi møde elektriker-lærlingen, der skal i udlandspraktik. Hør hvorfor - og hvor turen går hen i Danmark Rundt.
30/12/2016

Hvad er der sket rundt omkring i Danmark indenfor de seneste dage? Det kan du se i det regionale nyhedsmagasin Danmark Rundt, der hver dag tager dig med på en 30 minutters Danmarksrejse.
Nina Hougaard og Thera Hoeijmans er værter i programmerne, der tager dig rundt i hele landet og serverer de bedste regionale historier.
Programmet, der produceres af TV 2 Østjylland, har plads til den sjove, anderledes, tankevækkende og lærerige historie og sætter fokus på alle de spændende mennesker, der hver især har en helt særlig historie at fortælle.
Vi sender Danmark Rundt flere gange dagligt alle ugens dage på vores egen kanal Lorry+. Tjek vores programoversigt på tv2.lorry.dk og se præcist hvornår.