Danmark Rundt

Hvad er der sket rundt omkring i Danmark indenfor de seneste dage? Det kan du se i det regionale nyhedsmagasin Danmark Rundt, der hver dag tager dig med på en 30 minutters Danmarksrejse.
Nina Hougaard og Thera Hoeijmans er værter i programmerne, der tager dig rundt i hele landet og serverer de bedste regionale historier.
Programmet, der produceres af TV 2 Østjylland, har plads til den sjove, anderledes, tankevækkende og lærerige historie og sætter fokus på alle de spændende mennesker, der hver især har en helt særlig historie at fortælle.
Vi sender Danmark Rundt flere gange dagligt alle ugens dage på vores egen kanal Lorry+. Tjek vores programoversigt på tv2.lorry.dk og se præcist hvornår.

Danmark Rundt i dag: Motions-Floorball skal holde seniorer aktive. Der var fokus på sanserne og hjernen til Naturvidenskabsfestival. Lokal tv-julekalender i Fredericia optager i sensommervarmen.

Danmark Rundt - 3. oktober

Kan tre timers Motions-Floorball om ugen gøre kål på mavefedt og forhøjet blodtryk? Det skal vise sig i et forskningsprojekt for 17 seniorer. Vi skal også med til en naturvidenskabsfestival, der udfordrede deltagernes hjerner og sanser. Og så skal vi med til julekalenderoptagelser på en hed septemberdag.
3/10/2016