Danmark Rundt

Hvad er der sket rundt omkring i Danmark indenfor de seneste dage? Det kan du se i det regionale nyhedsmagasin Danmark Rundt, der hver dag tager dig med på en 30 minutters Danmarksrejse.
Nina Hougaard og Thera Hoeijmans er værter i programmerne, der tager dig rundt i hele landet og serverer de bedste regionale historier.
Programmet, der produceres af TV 2 Østjylland, har plads til den sjove, anderledes, tankevækkende og lærerige historie og sætter fokus på alle de spændende mennesker, der hver især har en helt særlig historie at fortælle.
Vi sender Danmark Rundt flere gange dagligt alle ugens dage på vores egen kanal Lorry+. Tjek vores programoversigt på tv2.lorry.dk og se præcist hvornår.

I Danmark Rundt: Overgangen til vintertid er skyld i flere depressioner. En Rudolf Steiner børnehave bliver nægtet dispensation til at fravælge digital læring. Og så fortsætter kritikken af Parkeringskontrol Nord.

Danmark Rundt - 3. november

En ny aarhusiansk undersøgelse viser, at vintertiden er skyld i flere depressioner. Selv om Svendborg Kommune nægter at give en Rudolf Steiner børnehave dispensation, har de fravalgt digital læring. Nu er sagen endt hos Statsforvaltningen. Og så lyder der kritik af Parkeringskontrol Nord, da en kvinde fik en parkeringsafgift for at parkere en trailer på sin egen grund!
3/11/2016