Danmark Rundt

Hvad er der sket rundt omkring i Danmark indenfor de seneste dage? Det kan du se i det regionale nyhedsmagasin Danmark Rundt, der hver dag tager dig med på en 30 minutters Danmarksrejse.
Nina Hougaard og Thera Hoeijmans er værter i programmerne, der tager dig rundt i hele landet og serverer de bedste regionale historier.
Programmet, der produceres af TV 2 Østjylland, har plads til den sjove, anderledes, tankevækkende og lærerige historie og sætter fokus på alle de spændende mennesker, der hver især har en helt særlig historie at fortælle.
Vi sender Danmark Rundt flere gange dagligt alle ugens dage på vores egen kanal Lorry+. Tjek vores programoversigt på tv2.lorry.dk og se præcist hvornår.

Danmark Rundt - 3. juni

I Danmark Rundt skal vi møde en fiskeskipper fra Læsø, der fik en kæmpe klump rav i garnet - og det er noget, der giver kroner på kistebunden. Sommerhussalget på Bornholm dykker, for feriekøberne har fået øjnene op for de bynære huse uden bopælspligt. Og så er vi med, da der for 5. år i træk blev løbet stafet for livet i Skive.
3/6/2016