Danmark Rundt

Hvad er der sket rundt omkring i Danmark indenfor de seneste dage? Det kan du se i det regionale nyhedsmagasin Danmark Rundt, der hver dag tager dig med på en 30 minutters Danmarksrejse.
Nina Hougaard og Thera Hoeijmans er værter i programmerne, der tager dig rundt i hele landet og serverer de bedste regionale historier.
Programmet, der produceres af TV 2 Østjylland, har plads til den sjove, anderledes, tankevækkende og lærerige historie og sætter fokus på alle de spændende mennesker, der hver især har en helt særlig historie at fortælle.
Vi sender Danmark Rundt flere gange dagligt alle ugens dage på vores egen kanal Lorry+. Tjek vores programoversigt på tv2.lorry.dk og se præcist hvornår.

Danmark Rundt - 29. september

Demonstranter dannede en kilometerlang menneskering på Amager Fælled forleden i protest mod, at der snart skal bygges på området. To unge fyre har fundet på konceptet Solosocks som en løsning på det universelle problem, at man efter vask ofte mangler den ene sok. Og så skal vi møde Ingrid Jensen på 97 år, som forleden satte en særlig rekord i Fårup Sommerland.
29/9/2016