Danmark Rundt

Hvad er der sket rundt omkring i Danmark indenfor de seneste dage? Det kan du se i det regionale nyhedsmagasin Danmark Rundt, der hver dag tager dig med på en 30 minutters Danmarksrejse.
Nina Hougaard og Thera Hoeijmans er værter i programmerne, der tager dig rundt i hele landet og serverer de bedste regionale historier.
Programmet, der produceres af TV 2 Østjylland, har plads til den sjove, anderledes, tankevækkende og lærerige historie og sætter fokus på alle de spændende mennesker, der hver især har en helt særlig historie at fortælle.
Vi sender Danmark Rundt flere gange dagligt alle ugens dage på vores egen kanal Lorry+. Tjek vores programoversigt på tv2.lorry.dk og se præcist hvornår.

Danmark Rundt i dag: Tre gode venner bygger sheltre til hjemløse af genbrugsmaterialer. En gruppe unge flygtninge uddanner sig til brandkadetter. Og så viser undersøgelser, at nybagte fædre også kan få fødselsdepressioner.

Danmark Rundt - 29. november

Sammen med to gode venner bygger Per Matzen sheltre til de hjemløse af genbrugsmaterialer. Unge flygtninge mødes hver anden uge med danske unge på Lem Stationsskole for at uddanne sig til Brandkadetter, og det gør en forskel. Og så skal det handle om et kæmpe tabu - undersøgelser viser nemlig, at op til 10 procent af alle nybagte fædre får en fødselsdepression.
29/11/2016