Danmark Rundt

Hvad er der sket rundt omkring i Danmark indenfor de seneste dage? Det kan du se i det regionale nyhedsmagasin Danmark Rundt, der hver dag tager dig med på en 30 minutters Danmarksrejse.
Nina Hougaard og Thera Hoeijmans er værter i programmerne, der tager dig rundt i hele landet og serverer de bedste regionale historier.
Programmet, der produceres af TV 2 Østjylland, har plads til den sjove, anderledes, tankevækkende og lærerige historie og sætter fokus på alle de spændende mennesker, der hver især har en helt særlig historie at fortælle.
Vi sender Danmark Rundt flere gange dagligt alle ugens dage på vores egen kanal Lorry+. Tjek vores programoversigt på tv2.lorry.dk og se præcist hvornår.

Danmark Rundt i dag: Anders Jessen, er glad, han har fået arbejde. Købmandsbutikken i Alken er fremtidssikren, og så skal vi møde en kok der træner på livet løs - se det og meget mere i Danmark Rundt

Danmark Rundt - 29. december

I Danmark Rundt skal vi i dag møde Anders Jessen, han er en glad mand. Efter et åbent-hus arrangement for ledige, er han nu blevet omskolet og i fast arbejde. Hvem siger, at nethandel og lokalhandel ikke kan gå hånd i hånd. Se med når vi tager turen til Alken, hvor on-line handel har fremtidssikret den lokale købmandsbutik. Og så skal vi møde kokken, der træner på l ivet løs for at bliver klar til at repræsentere Danmark ved det uofficielle verdens-mesterskab i kokkekunst - Bocuse d'Or - i Lyon.
29/12/2016