Danmark Rundt

Hvad er der sket rundt omkring i Danmark indenfor de seneste dage? Det kan du se i det regionale nyhedsmagasin Danmark Rundt, der hver dag tager dig med på en 30 minutters Danmarksrejse.
Nina Hougaard og Thera Hoeijmans er værter i programmerne, der tager dig rundt i hele landet og serverer de bedste regionale historier.
Programmet, der produceres af TV 2 Østjylland, har plads til den sjove, anderledes, tankevækkende og lærerige historie og sætter fokus på alle de spændende mennesker, der hver især har en helt særlig historie at fortælle.
Vi sender Danmark Rundt flere gange dagligt alle ugens dage på vores egen kanal Lorry+. Tjek vores programoversigt på tv2.lorry.dk og se præcist hvornår.

I Danmark Rundt: Der er enighed om, hvordan Københavns Rådhusplads skal restaureres. I Åbyhøj fejrede man forleden, at biblioteket ikke blev nedlagt for ti år siden. Og så skal en fart-elefant på Fyn hjælpe bilister med at overholde fartgrænsen.

Danmark Rundt - 28. november

Vi skal blandt andet se på den omfattende restaurering, som Rådhuspladsen i København står overfor. Vi skal også møde nogle borgere, der fejrer, at de for ti år siden havde held med at stå op for det, de ønskede. Og så skal vi se, hvordan en fart-elefant ved navn Lov-Lise har rigtig god effekt på gennemkørselshastigheden i Fjellerup på Fyn.
28/11/2016