Danmark Rundt

Hvad er der sket rundt omkring i Danmark indenfor de seneste dage? Det kan du se i det regionale nyhedsmagasin Danmark Rundt, der hver dag tager dig med på en 30 minutters Danmarksrejse.
Nina Hougaard og Thera Hoeijmans er værter i programmerne, der tager dig rundt i hele landet og serverer de bedste regionale historier.
Programmet, der produceres af TV 2 Østjylland, har plads til den sjove, anderledes, tankevækkende og lærerige historie og sætter fokus på alle de spændende mennesker, der hver især har en helt særlig historie at fortælle.
Vi sender Danmark Rundt flere gange dagligt alle ugens dage på vores egen kanal Lorry+. Tjek vores programoversigt på tv2.lorry.dk og se præcist hvornår.

Danmark Rundt - 28. december

Vi skal møde en mand, der har vendt en dårlig oplevelse til en god idé. Han har opfundet noget, der kan hjælpe andre med at holde tyvene væk. Et ægtepar gik igen i år forrest for Frelsens Hær, da der var brug for julehjælp. Og så har en iværksætter i Nordjylland gjort det til en forretning at køre rundt med sit lappeværksted - og han ordner mere end bare cykler.
28/12/2016