Serie
Danmark Rundt

Danmark Rundt - 27. oktober

En travl kvinde fra Jyderup har skrevet en kogebog, der kan hjælpe til at snyde dig til mere tid ved spisebordet og mindre stress i køkkenet. På musikkonservatoriet i Odense mødte 25 jazz-entusiaster forleden op til en tre dage lang jazz camp. Og så skal vi med en brud ud og vælge brudekjole til det helt store prinsessebryllup, som hun og kæresten har vundet.
7/8/2020

Hvad er der sket rundt omkring i Danmark indenfor de seneste dage? Det kan du se i det regionale nyhedsmagasin Danmark Rundt, der hver dag tager dig med på en 30 minutters Danmarksrejse.
Nina Hougaard og Thera Hoeijmans er værter i programmerne, der tager dig rundt i hele landet og serverer de bedste regionale historier.
Programmet, der produceres af TV 2 Østjylland, har plads til den sjove, anderledes, tankevækkende og lærerige historie og sætter fokus på alle de spændende mennesker, der hver især har en helt særlig historie at fortælle.
Vi sender Danmark Rundt flere gange dagligt alle ugens dage på vores egen kanal Lorry+. Tjek vores programoversigt på tv2.lorry.dk og se præcist hvornår.