Danmark Rundt

Hvad er der sket rundt omkring i Danmark indenfor de seneste dage? Det kan du se i det regionale nyhedsmagasin Danmark Rundt, der hver dag tager dig med på en 30 minutters Danmarksrejse.
Nina Hougaard og Thera Hoeijmans er værter i programmerne, der tager dig rundt i hele landet og serverer de bedste regionale historier.
Programmet, der produceres af TV 2 Østjylland, har plads til den sjove, anderledes, tankevækkende og lærerige historie og sætter fokus på alle de spændende mennesker, der hver især har en helt særlig historie at fortælle.
Vi sender Danmark Rundt flere gange dagligt alle ugens dage på vores egen kanal Lorry+. Tjek vores programoversigt på tv2.lorry.dk og se præcist hvornår.

Danmark Rundt i dag: 12 år efter fyrværkerikatastrofen i Seest bliver der nu bygget boliger på grunden. Forum for Mænds Sundhed er et initiativ, hvor mænd kan mødes med andre mænd. Og så har en ung iværksætter startet en webshop.

Danmark Rundt - 27. december

12 år efter fyrværkerikatastrofen i Seest vil Lejrbo bygge boliger på grunden og kalde området for Fyrværkeri Parken. Mandegruppen Mænds Mødesteder er et gratis tilbud, hvor enlige mænd kan mødes med andre mænd. Og så skal vi møde en meget ung iværksætter, der har startet sin egen webshop.
27/12/2016