Danmark Rundt

Hvad er der sket rundt omkring i Danmark indenfor de seneste dage? Det kan du se i det regionale nyhedsmagasin Danmark Rundt, der hver dag tager dig med på en 30 minutters Danmarksrejse.
Nina Hougaard og Thera Hoeijmans er værter i programmerne, der tager dig rundt i hele landet og serverer de bedste regionale historier.
Programmet, der produceres af TV 2 Østjylland, har plads til den sjove, anderledes, tankevækkende og lærerige historie og sætter fokus på alle de spændende mennesker, der hver især har en helt særlig historie at fortælle.
Vi sender Danmark Rundt flere gange dagligt alle ugens dage på vores egen kanal Lorry+. Tjek vores programoversigt på tv2.lorry.dk og se præcist hvornår.

Danmark Rundt, det regionale magasinprogram, der tager seeren med rundt i alle hjørner af landet. Alle ugens syv dage byder vi på de bedste, sjoveste og mest tankevækkende regionale historier. Chauffør Allan Kristensen har kørt den samme busrute i 16 år. Kunderne elsker ham og DET fik han at mærke på sin sidste arbejdsdag. I Herning var der masser af charme, selvtillid og store kurver, da butik Zizzi åbnede butikken og satte fokus på store smukke kvinder. Til sidst i udsendelsen tager vi til Fængselsmuseet i Horsens, som lige har fået doneret 20 mio. kr. til at fortælle en helt speciel historie.

Danmark Rundt

28/3/2015