Danmark Rundt

Hvad er der sket rundt omkring i Danmark indenfor de seneste dage? Det kan du se i det regionale nyhedsmagasin Danmark Rundt, der hver dag tager dig med på en 30 minutters Danmarksrejse.
Nina Hougaard og Thera Hoeijmans er værter i programmerne, der tager dig rundt i hele landet og serverer de bedste regionale historier.
Programmet, der produceres af TV 2 Østjylland, har plads til den sjove, anderledes, tankevækkende og lærerige historie og sætter fokus på alle de spændende mennesker, der hver især har en helt særlig historie at fortælle.
Vi sender Danmark Rundt flere gange dagligt alle ugens dage på vores egen kanal Lorry+. Tjek vores programoversigt på tv2.lorry.dk og se præcist hvornår.

Danmark Rundt er i dag med når kolleger på Regionshospitalet hylder sig selv. Vi er med en tur i BonBon land - med HTX elever, vi er med på cykelkontrol, og så kigger vi på institutionen Spire-Vium i Sønder Vium ved Tarm - der har åben hele døgnet.

Danmark Rundt - 26. september

Syv tillids- og medarbejder-repræsentanter på Regionshospitalet i Horsens har taget initiativ til at lave personalets dag - for at fjere sig selv. Suset fra BonBon land var ikke bare fis og ballade da eleverne fra Selandia HTX var en tur i BonBon land - det var en del af naturfagsundervisningen. De bløde trafikanter er ofte selv en del af grunden til, at det går galt i trafikken. Det skal der gøres noget ved siger de hos Rigspolitiet. Vi er med til cykelkontrol. Se med i Danmark Rundt.
26/9/2016