Danmark Rundt

Hvad er der sket rundt omkring i Danmark indenfor de seneste dage? Det kan du se i det regionale nyhedsmagasin Danmark Rundt, der hver dag tager dig med på en 30 minutters Danmarksrejse.
Nina Hougaard og Thera Hoeijmans er værter i programmerne, der tager dig rundt i hele landet og serverer de bedste regionale historier.
Programmet, der produceres af TV 2 Østjylland, har plads til den sjove, anderledes, tankevækkende og lærerige historie og sætter fokus på alle de spændende mennesker, der hver især har en helt særlig historie at fortælle.
Vi sender Danmark Rundt flere gange dagligt alle ugens dage på vores egen kanal Lorry+. Tjek vores programoversigt på tv2.lorry.dk og se præcist hvornår.

Danmark Rundt i dag: I Nordjylland har der det seneste år været en stor stigning i dagligvarer, der leveres med posten. Der er åbnet et nyt slagtehus på Samsø efter 19 år uden et. Og så skal vi møde et ægtepar, der giver gratis mad til folk.

Danmark Rundt - 26. december

Postbudene i Nordjylland har over det seneste år oplevet en voldsom stigning i mængden af dagligvarer, der skal leveres med posten. I 19 år har der ikke været et slagtehus på Samsø - men nu er der netop åbnet et på øen. Og så skal vi møde et par, der laver madpakker til folk - helt gratis.
26/12/2016