Danmark Rundt

Hvad er der sket rundt omkring i Danmark indenfor de seneste dage? Det kan du se i det regionale nyhedsmagasin Danmark Rundt, der hver dag tager dig med på en 30 minutters Danmarksrejse.
Nina Hougaard og Thera Hoeijmans er værter i programmerne, der tager dig rundt i hele landet og serverer de bedste regionale historier.
Programmet, der produceres af TV 2 Østjylland, har plads til den sjove, anderledes, tankevækkende og lærerige historie og sætter fokus på alle de spændende mennesker, der hver især har en helt særlig historie at fortælle.
Vi sender Danmark Rundt flere gange dagligt alle ugens dage på vores egen kanal Lorry+. Tjek vores programoversigt på tv2.lorry.dk og se præcist hvornår.

I weekendudgaven af Danmark Rundt skal vi blandt andet se, når 500 ikke helt traditionelle superligafans får muligheden for at lade sig rive med af stemningen på tribunerne. Vi skal også en tur til søs, hvor en uventet gæst er dukket op i Lillebælt. Og så kan du møde brødrene Jørgensen, som jagede et par hjemmerøvere på flugt.

Danmark Rundt

24/10/2015