Danmark Rundt

Hvad er der sket rundt omkring i Danmark indenfor de seneste dage? Det kan du se i det regionale nyhedsmagasin Danmark Rundt, der hver dag tager dig med på en 30 minutters Danmarksrejse.
Nina Hougaard og Thera Hoeijmans er værter i programmerne, der tager dig rundt i hele landet og serverer de bedste regionale historier.
Programmet, der produceres af TV 2 Østjylland, har plads til den sjove, anderledes, tankevækkende og lærerige historie og sætter fokus på alle de spændende mennesker, der hver især har en helt særlig historie at fortælle.
Vi sender Danmark Rundt flere gange dagligt alle ugens dage på vores egen kanal Lorry+. Tjek vores programoversigt på tv2.lorry.dk og se præcist hvornår.

Danmark Rundt - 24. december

En kvinde fra Falster sagde ja til at være reservebedstemor, da børnenes mormor døde. Nu er hun blevet kåret som den allerbedste bedstemor. Det er et imponerende syn, når lysene tændes i den traditionsrige juleudstilling i Birkegårdens Haver. Men nu er det slut, og derfor skal lys og kæder sælges. Rekord mange har søgt julehjælp i år. Vi møder en familie, for hvem julehjælpen betyder alt.
24/12/2016