Danmark Rundt

Hvad er der sket rundt omkring i Danmark indenfor de seneste dage? Det kan du se i det regionale nyhedsmagasin Danmark Rundt, der hver dag tager dig med på en 30 minutters Danmarksrejse.
Nina Hougaard og Thera Hoeijmans er værter i programmerne, der tager dig rundt i hele landet og serverer de bedste regionale historier.
Programmet, der produceres af TV 2 Østjylland, har plads til den sjove, anderledes, tankevækkende og lærerige historie og sætter fokus på alle de spændende mennesker, der hver især har en helt særlig historie at fortælle.
Vi sender Danmark Rundt flere gange dagligt alle ugens dage på vores egen kanal Lorry+. Tjek vores programoversigt på tv2.lorry.dk og se præcist hvornår.

I Danmark Rundt skal det blandt andet handle om en forfatter, der har stillet fem fynboer overfor en mission: De skal være flinke for 100 kr. Vi skal også en tur til Gråsten Slot, hvor der er store planer for at gøre slottet til et attraktivt turistmål. Og så skal det handle om den folkekære skuespiller Dirch Passer, som næste år kunne være blevet 90. Det skal fejres med en stor teaterforestilling i Holstebro.

Danmark Rundt

27/10/2015