Danmark Rundt

Hvad er der sket rundt omkring i Danmark indenfor de seneste dage? Det kan du se i det regionale nyhedsmagasin Danmark Rundt, der hver dag tager dig med på en 30 minutters Danmarksrejse.
Nina Hougaard og Thera Hoeijmans er værter i programmerne, der tager dig rundt i hele landet og serverer de bedste regionale historier.
Programmet, der produceres af TV 2 Østjylland, har plads til den sjove, anderledes, tankevækkende og lærerige historie og sætter fokus på alle de spændende mennesker, der hver især har en helt særlig historie at fortælle.
Vi sender Danmark Rundt flere gange dagligt alle ugens dage på vores egen kanal Lorry+. Tjek vores programoversigt på tv2.lorry.dk og se præcist hvornår.

Designmuseum Danmark stiller i den kommende tid skarpt på nordiske børns vilkår i det 20. århundrede. Old boys fodbold handler ikke kun om driblinger og mål - her er det fællesskabet der er det vigtigste Det her er schæferhvalpen Vitus. Han arbejder målrette på at blive patruljehund i Bornholms Politi. Se med sidst i udsendelsen.

Danmark Rundt

27/1/2015