Danmark Rundt

Hvad er der sket rundt omkring i Danmark indenfor de seneste dage? Det kan du se i det regionale nyhedsmagasin Danmark Rundt, der hver dag tager dig med på en 30 minutters Danmarksrejse.
Nina Hougaard og Thera Hoeijmans er værter i programmerne, der tager dig rundt i hele landet og serverer de bedste regionale historier.
Programmet, der produceres af TV 2 Østjylland, har plads til den sjove, anderledes, tankevækkende og lærerige historie og sætter fokus på alle de spændende mennesker, der hver især har en helt særlig historie at fortælle.
Vi sender Danmark Rundt flere gange dagligt alle ugens dage på vores egen kanal Lorry+. Tjek vores programoversigt på tv2.lorry.dk og se præcist hvornår.

I dagens Danmark Rundt kigger vi på fænomenet nudging, vi kigger på postnumre, torsk med antenner, åbent landbrug, alternative studieboliger og meget andet fra TV 2’s otte regioner.

Danmark Rundt - 23. september

Et postnummer er mere end blot et tal mener de på Islands Brygge. Her har de i årevis har kæmpet for, at få deres eget nummer. Vi tager med til åbent landbrug til en lille fåreavler i Mørkøv ved Holbæk, hvor man kan købe sig et andelsfår. Og så skal vi kigge på Urban Rigger, som er navnet på flydende containerboliger, der er en helt ny måde at tænke studieboliger på.
23/9/2016