Danmark Rundt

Hvad er der sket rundt omkring i Danmark indenfor de seneste dage? Det kan du se i det regionale nyhedsmagasin Danmark Rundt, der hver dag tager dig med på en 30 minutters Danmarksrejse.
Nina Hougaard og Thera Hoeijmans er værter i programmerne, der tager dig rundt i hele landet og serverer de bedste regionale historier.
Programmet, der produceres af TV 2 Østjylland, har plads til den sjove, anderledes, tankevækkende og lærerige historie og sætter fokus på alle de spændende mennesker, der hver især har en helt særlig historie at fortælle.
Vi sender Danmark Rundt flere gange dagligt alle ugens dage på vores egen kanal Lorry+. Tjek vores programoversigt på tv2.lorry.dk og se præcist hvornår.

Danmark Rundt - 23. november

17-årige får fra det nye år lov til at få kørekort, og det er en bornholmsk kørelærer ikke helt begejstret for. Nu kan Tami igen komme til at bade. Det er nemlig blevet besluttet, at mennesker med et handicap igen kan få en ledsager med på ferie. Og så skal vi høre sandheden om Jomfru Ane Gade - en ny bog om sorte penge, narko og svindel i Aalborgs festgade er netop udkommet.
23/11/2016