Danmark Rundt

Hvad er der sket rundt omkring i Danmark indenfor de seneste dage? Det kan du se i det regionale nyhedsmagasin Danmark Rundt, der hver dag tager dig med på en 30 minutters Danmarksrejse.
Nina Hougaard og Thera Hoeijmans er værter i programmerne, der tager dig rundt i hele landet og serverer de bedste regionale historier.
Programmet, der produceres af TV 2 Østjylland, har plads til den sjove, anderledes, tankevækkende og lærerige historie og sætter fokus på alle de spændende mennesker, der hver især har en helt særlig historie at fortælle.
Vi sender Danmark Rundt flere gange dagligt alle ugens dage på vores egen kanal Lorry+. Tjek vores programoversigt på tv2.lorry.dk og se præcist hvornår.

Danmark Rundt 23. maj

I Danmark Rundt i dag: I et år har flydedokken i Thyborøn ligget uden at blive brugt. Forleden kunne den endelig byde velkommen til kunde nummer ét. To søstre i Kolding får folk til at shoppe med hjertet. Pengene, de samler ind, går til børnecancerfonden. Døde sæler får lov til at ligge og rådne på Stibjerg Strand nord for Korsør, og nu vil strandgæsterne have myndighederne til at gøre noget ved sagen.
23/5/2016