Serie
Danmark Rundt

Danmark Rundt - 23. december

Flere taxaselskaber har slået sig sammen om en ny telefon-app, der blandt andet kan give dig en fast pris på taxaturen, inden du sætter dig ind i vognen. Selv om mange forbinder det lækre Angus-oksekød med kvæg i udlandet, så skal du faktisk bare til Midt- eller Vestjylland for at få god kvalitet. Og så skal vi møde Im og hendes mor i Aabybro her tre år efter, at deres sag om udvisning er afsluttet.
23/12/2016

Hvad er der sket rundt omkring i Danmark indenfor de seneste dage? Det kan du se i det regionale nyhedsmagasin Danmark Rundt, der hver dag tager dig med på en 30 minutters Danmarksrejse.
Nina Hougaard og Thera Hoeijmans er værter i programmerne, der tager dig rundt i hele landet og serverer de bedste regionale historier.
Programmet, der produceres af TV 2 Østjylland, har plads til den sjove, anderledes, tankevækkende og lærerige historie og sætter fokus på alle de spændende mennesker, der hver især har en helt særlig historie at fortælle.
Vi sender Danmark Rundt flere gange dagligt alle ugens dage på vores egen kanal Lorry+. Tjek vores programoversigt på tv2.lorry.dk og se præcist hvornår.